Penge Af
Britiske Provident Financials investorer er blevet nervøse, efter at det britiske finanstilsyn, FCA, har igangsat en undersøgelse af en af selskabets finansieringsforretninger.

I hvert fald dykker selskabets aktie 13 pct. tirsdag formiddag på børsen i London, og dermed dumper den ned i bunden af det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks.

Ifølge Bloomberg News undersøges Moneybarn, der ejes af Provident Financial og beskæftiger sig med finansiering af biler.

Finanstilsynet undersøger divisionen og herunder de processer, som den anvender til at vurdere kundens evne til at betale og behandlingen af kunder i økonomiske vanskeligheder, skriver selskabet i en meddelelse.

Tidligere i år offentliggjorde Provident Financial også, at der var igangsat en undersøgelse af selskabets kreditkortdivision.

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Wall Street fortsatte i store fald

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Kinesere storkøber danske koteletter på nettet

Kongressen kalder Zuckerberg til møde om Facebook-skandale

Tidligere TDC-topchef skal ind bestyrelsen hos Højgaard-selskaber

Ekspert: Facebook har fået for meget magt

Dommere stopper Boeings kamp for danske papirer om kampfly

Udenlandsk stat har hacket danske universiteter

13 organisationer i åbent brev: Stop lov om dna-register