Penge Af
Efter en lille stigning på et par basispoint midt på handelsdagen fandt renten på den tiårige danske toneangivende statsobligation hen på eftermiddagen tilbage til udgangspunktet, og status ved lukketid var en rente på 0,43 pct. som var uændret i forhold til tirsdagens lukkeniveau og 1 basispoint højere end onsdagens åbning.

I mellemtiden havde handlerne fået inspiration fra et næsten uændret aktiemarkedet og uensartet udvikling i eftermiddagens tre amerikanske nøgletal.

Tilgangen af nytilmeldte ledige i sidste uge blev på 239.000 eller blot 1000 færre end ventet ifølge Bloomberg News. Men ordreudviklingen for varige goder skuffede med et fald på 1,2 pct. i oktober - her var en fremgang på 0,3 pct. ventet.

Til gengæld lande tillidsindekset fra Michigan på 98,5 eller et halvt indekspoint højere end antaget.

Derudover så markedsdeltagerne frem aftenens offentliggørelse af referatet fra den amerikanske centralbanks rentemøde i november i forventning om, at det ville bekræfte udsigten til en amerikansk renteforhøjelse i december.

Forinden havde den afgående chef for den amerikanske centralbank, Janet Yellen, natten til onsdag udtalt, at banken stadig har en balanceakt foran sig: Den skal hæve renten nok til at have tørt krudt til lempelser ved næste recession, men ikke stramme så hurtigt at den kvæler opsvinget.

/ritzau/FINANSTag beslutninger på et oplyst grundlag

Få overblik over dagens vigtigste nyheder hver morgen direkte på Facebook Messenger. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Zuckerbergs forsømte forår (som gør alle med en mediekonto nervøs)

Buffett advarer: Priserne er blevet for høje

Dansk EQT-boss efter ny kapital: "Det gør os stolte, at vi nyder den tillid fra danske investorer"

Kommunernes topforhandler tror fortsat på aftale med ansatte

SUV-test: VW T-Roc møder solid Subaru og overraskende Opel

Plenti-direktør hjælper med lancering af mobilselskab for dimser

DK Company-ejer i chok efter søgsmål: "Jeg troede vi var midt i en forhandling"

Det vigtigste for dine aktier i ugen der kommer

Det kan betyde liv eller død for din virksomhed: Her er de 30 bedste prismodeller