Penge Af
Pandora og Jyske Bank er de to C20-aktier i største bevægelse i den tidlige handel tirsdag, og det er med hver sit fortegn. For begges tilfælde er der dog tale om delvis påvirkning fra analytikerkommentarer.

Generelt holder C20 Cap-indekset sig lige omkring nulpunktet og matcher dermed nogenlunde udviklingen i Europa i et relativt stille efterårsferiemarked. Indekset ligger fortsat på omkring 1183,7 point.

PRES PÅ PANDORA

Pandora har fået skåret 17 pct. af sit kursmål hos canadiske RBC, der skruer en del ned for optimismen. Bankens nye Pandora-kursmål hedder 750 kr. - mod før 900 kr. RBC siger dog fortsat "outperform" til Pandora-aktien, og det forklares blandt andet med, at der fortsat er udsigt til vækst i andet halvår trods den seneste tids bekymring om udviklingen i smykkesalget i USA.

Pandora-aktien starter dagen med en bundplads i C20 efter et fald på 1 pct. til 575,50 kr.

I toppen af indekset klarer Jyske Bank sig bedst med et løft på 2 pct. til 360,40 kr. efter en holdningsændring hos SEB. Den svenske banks analytikere ændrer syn fra "sælg" til "køb" over for Jyske Bank, og kursmålet øges med en syvendedel til 405 kr.

REGNSKABSNYT TIL TDC OG GENMAB

Med i C20-toppen er TDC, der også er genstand for positiv interesse. JPMorgan øger kursmålet for teleaktien med 3 kr. til 42,50 kr. - ligeledes 11 pct. over mandagens lukkekurs. TDC-interesserede kan desuden tirsdag hente nyt om mobilmarkedet, når konkurrenten "3" afslører nogle af de seneste regnskabstal i kvartalsopdateringen fra svenske Investor AB.

"3" har vundet 17.000 kunder i tredje kvartal, fortæller selskabet, men driftsindtjeningen er faldet en anelse, og der er fortsat "hård konkurrence", udtaler direktør Morten Christiansen.

TDC-aktien stiger 0,6 pct. til 38,48 kr.

Regnskabsnyt er der også senere tirsdag til Genmab, da partneren Johnson & Johnson kommer med kvartalstal for salget af de to selskabers fælles kræftmiddel, Darzalex. Det ventes ved 13-tiden. Indtil videre falder Genmab 0,4 pct. til 1430 kr.

Novo Nordisk er formentlig igen genstand for investorinteresse efter mandagens stigning på 5 pct., der blev udløst af lovende udsigter for diabetesmidlet Semaglutid. Midlet skal onsdag diskuteres på et ekspertmøde hos de amerikanske myndigheder, og ifølge oplægget til mødet ser det lovende ud for Novo. I den tidlige handel falder Novo-aktien 0,5 pct. til 311,30 kr.

FINANS I FREMGANG

Uden for C20 får Topdanmark justeret sine kursmål af flere banker, efter at forsikringsselskabet opjusterede 2017-prognosen mandag. Credit Suisse, Mediobanca, Nordea og ABG Sundal Collier sætter nye, højere kursmål på mellem 210 og 277 kr. for aktien, der mandag steg knap 4 pct. og tirsdag fortsætter op med 0,7 pct. til 256,70 kr.

Forsikringskollegaen Tryg får også hævet kursmålet en anelse af Barclays til 162 kr., hvilket er 11 pct. over mandagens slutkurs på 146,20 kr. Aktien starter 0,8 pct. højere i 147,40 kr.

I den bredere finanssektor får Sydbank indledt dækning af Carnegie, som siger "hold" og sætter kursmålet til 260 kr. Aktien ligger 0,3 pct. højere i 248,70 kr.

/ritzau/FINANS

Få gode råd om karriere og ledelse. Bliv ven med Børsen på LinkedinAndre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Prispres skaber frygt hos Vestas' underleverandører

Hedgefonde vil køre Pandora-investorer trætte

It-milliardærs formue skal gå til folk med "gnist i øjet"

Thomas Bernt: Slut med bøllemetoder efter Kasi-Jespers sejr?

Det holder aktiestrategen øje med mandag

Når man tror man bestiller en håndværker og han tilbyder sin krop

Børsen mener: Jernbaneroderiet må stoppe, Ole Birk

Superiværksættere: Vælg dine partnere med omhu eller tab det hele på gulvet

Postkort fra Wall Street: Skattelov er hverken kunst eller færdig