Valuta: Dollarstyrkelse stopper efter to dage forud for nye data
Foto: Scanpix
Penge Af
Efter de seneste dages styrkelse taber dollar igen terræn onsdag morgen, mens investorerne har vendt blikket mod en række amerikanske nøgletal, der lander i løbet af dagen.

Mandag og tirsdag oplevede den amerikanske valuta ellers styrkelse, efter at dollar har været en del af en nedadgående trend i løbet af året.

"Vores synspunkt har været, at den amerikanske dollar ville fortsætte sin nedadgående trend, som vi har set siden januar." 

"Federal Reserve er ikke længere den eneste bank, der strammer. Markedet ser mod andre centralbanker. ECB's stramninger er det næste tema, som markedet ønsker at hægte sig på," siger Janu Chan, seniorøkonom hos St. George Bank i Sydney, til Bloomberg News.

Onsdag eftermiddag kommer der data for de amerikanske producentpriser i august. Økonomerne venter, at priserne er steget 2,5 pct. på årsbasis, viser estimater fra Bloomberg News. I juli steg producentpriserne samlet 1,9 pct. sammenlignet med samme måned sidste år.

Euro koster onsdag morgen 1,1989 dollar mod 1,956 dollar tirsdag eftermiddag, og dollar koster samtidig 110,09 yen mod 109,94 yen tirsdag eftermiddag.

Dermed går der 131,96 yen på en euro onsdag morgen mod 131,35 yen tirsdag.

/ritzau/FINANS


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung

Forsiden lige nu


Hvidvasksager vokser markant

Opsigtsvækkende udmelding: "Markedet underminerer regering i Italien"

Mens du sov: Trump-brev sendte asiatiske og amerikanske aktier ned

Investeringsstrateg: Sådan skal du investere når olien koster 80 dollar

Nye børsselskaber falder ofte i pris et år efter noteringen

Debat: Lommeregneren ligger fint hos økonomerne

Et brev fra Trump gjorde ondt på de amerikanske aktier

Trump-aflysning af topmøde tog Sydkorea på sengen

Analytikere ser Pandora-potentiale i Kina trods kurshug