Valuta: Dollarstyrkelse stopper efter to dage forud for nye data
Foto: Scanpix
Penge Af
Efter de seneste dages styrkelse taber dollar igen terræn onsdag morgen, mens investorerne har vendt blikket mod en række amerikanske nøgletal, der lander i løbet af dagen.

Mandag og tirsdag oplevede den amerikanske valuta ellers styrkelse, efter at dollar har været en del af en nedadgående trend i løbet af året.

"Vores synspunkt har været, at den amerikanske dollar ville fortsætte sin nedadgående trend, som vi har set siden januar." 

"Federal Reserve er ikke længere den eneste bank, der strammer. Markedet ser mod andre centralbanker. ECB's stramninger er det næste tema, som markedet ønsker at hægte sig på," siger Janu Chan, seniorøkonom hos St. George Bank i Sydney, til Bloomberg News.

Onsdag eftermiddag kommer der data for de amerikanske producentpriser i august. Økonomerne venter, at priserne er steget 2,5 pct. på årsbasis, viser estimater fra Bloomberg News. I juli steg producentpriserne samlet 1,9 pct. sammenlignet med samme måned sidste år.

Euro koster onsdag morgen 1,1989 dollar mod 1,956 dollar tirsdag eftermiddag, og dollar koster samtidig 110,09 yen mod 109,94 yen tirsdag eftermiddag.

Dermed går der 131,96 yen på en euro onsdag morgen mod 131,35 yen tirsdag.

/ritzau/FINANS

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Skat rejser kæmpe momskrav mod Hesalight

To fradrag skal løse blå bloks pensionsknude

Mens du sov: Ny centralbank-boss på plads i USA

Det skal du vide om aktiemarkedet onsdag

Globale storinvestorer er all in på aktier

Citi: Hvad nu hvis Novo Nordisk betaler 3,5 mia euro for Ablynx?

Tidspresset Mærsk på udkig efter partner til Drilling i Norge

Løkke stiller op til samråd om forhold til kvotekonger

Amerikanske aktier stiger: Appetit på risiko har nået ekstremt niveau